Vårsäsongen är slut! Beställ redan nu för leverans i höst och få 500kr rabatt, Ange Kod host15

Tujahäck

Titta på videon för att få en uppfattning av hur det går till på vår odling. Har ni någon gång vägarna förbi Södra Holland och vill besöka vår odling? Säg bara till! Ni är hjärtligt välkomna.

 

Thujahäcken är kanske den mest planterade häcken i Sverige. Thujan är alltid grön, också vintertid och den ger direkt insynsskydd. Thujahäcken planteras oftast på våren eller i Semptember och Oktober.  Vad gäller underhåll så är det viktigt att vattna den ordentligt, speciellt första året.  När Thujan väl har rotat sig är extra vatten endast nödvändigt vid riktigt torrt väder. Att använda en droppslang är den absolut bästa lösningen så att vattnet kommer ända ned till rötterna.

Om du nu bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Karlstad spelar ingen roll, våra Thujor levereras alltid gratis hem till dig. Har du inga gröna fingrar utan känner att du vill ha hjälp med plantering så har vi ett nätverk av trädgårdsmästare i Sverige som kan plantera professionellt åt dig.

Vi erbjuder 3 sorters Thujahäckar: Thuja Smaragd, Thuja Brabant eller Thuja Plicata Martin (Jättetuja). Alla 3 sorter skiljer sig åt. Smaragden har en elegant utstrålning och är konformad samt växer långsamt.

Brabant växer snabbt och är idealisk för en tät fyrkantig häck. Och den snabbväxande jättetuja är med sin mörkt gröna färg  och härliga doft en bra alternativ till den vanligtvis dyrare idegranen.

 Vi garanterar 100% nöjdhetsgaranti och service även efter du har fått dina plantor.

Om du beställer via oss riskerar du ingenting. Vi erbjuder dig möjligheten att betala efter leverans så att du först ska få se dina Thujor.

Har du en specifik fråga angående Thujahäck, ring då kostnadsfritt till någon av våra Thujaexperter på telefonnummer 020-88 92 16 eller via mail info@plantinavia.se