Meny
0

Lila Bondsyren

Lila bondsyren: ett äkta samlarobjekt i din trädgård

Den lila bondsyrenen (Syringa vulgaris) är inte bara ett underverk av vackra blommor, det är också ett beprövat samlarobjekt. Den lila blommande syrenen kännetecknas av perfekta tillväxtegenskaper och kan växa sig 3 till 7 meter hög. För de som vill njuta av utsökta dofter och läckra färger är lila bondsyren den perfekta vindspärren och insynsskyddet i varje trädgård.

Våra konkurrenskraftiga syrenpriser

Komponera fram din perfekta syrenhäck i vår priskonfigurator. Vi erbjuder endast bondsyren i kruka. Du kan välja mellan 2 kvaliteter: Xklusiv och Limited. Skillnaden ligger i hur många grenar plantan har. Alla våra Limited plantor odlas organiskt och ger dig en tätare och lyxigare syrenhäck omedelbart efter planteringen.

Rabatt på din syrenhäck

Av syren planteras ofta långa blommande häckar och hos Plantinavia innebär fler plantor mer rabatt. Förutom våra staplar i konfiguratorn kan vi även lägga till lite extra rabatt i vissa fall. Använd rabattknappen i priskonfiguratorn. En av våra medarbetare kommer att återkomma till dig inom kort om du är berättigad till mer rabatt för dina syrenplantor.

Bilder och recensioner av bondsyren från våra kunder

Bonsyren finns i alla möjliga kvaliteter, både i den riktiga butiken och online. Det är därför viktigt att göra rätt val för ditt inköp. Våra kunder gillar att dela med sig av sina erfarenheter på plattformar som Trustpilot och Instagram. Om du köper dina syrenplantor från Plantinavia kan du vara säker på att du inte köper grisen i säcken.

Innehållsförteckning bondsyren

Vad mer kan du hitta på denna sida förutom vår priskonfigurator? Vi listar det för dig:

Du kan se om bondsyren passar i din växtzon
En översikt med de specifika egenskaperna hos syren
Produktspecifika videor på våra syrenbuskar
En lista över alla olika syrenplantor i prisöversikten
En lista med vanliga frågor om bondsyren

Betalning och leverans av din syrenhäck

Våra chaufförer levererar hem till dig.
Betalning av din syrenhäck kan ske i förskott (med extra rabatt!) eller via kortbetalning vid leverans.
Betalningsalternativ väljer du själv när du kommer till kassan.

Proffsigt bemötande och hög kvalitet på plantorna

Den syrenhäck som levererades förra veckan är nu planterad i jorden och jag kan inte vara nöjdare!Therese på Plantinavia har varit superhjälpsam och kunnat svara på alla mina frågor och funderingar.Att kunna följa lastbilens färd på en karta i realtid gjorde att jag kunde vara redo att ta emot leveransen så snart lastbilen rullade in på gårdsplanen. Smidigt!När jag fick se syrenplantorna blev jag positivt överraskad, de var ännu kraftigare och finare än jag förväntat mig. Jag kan knappt tro att det är sant, men nu har jag plötsligt en blommande (!) syrenhäck i min trädgård. Helt underbart!Sammanfattningsvis: ett proffsigt och smidigt bemötande från början till slut, jag har verkligen ingenting att anmärka på.

Anjeli

Titta in på instagram för att se tidigare kunders planterade häckar Follow on Instagram

Follow on Instagram

Produktbeskrivning

I korthet
Lila syren är en av de bästa bleka sorterna av den vanliga syrenen. Den producerar stora klasar av starkt doftande dubbla ljusrosa/lila blommor, vilket gör detta till ett utmärkt exemplar av syren.
Vinterhårdhet
Extremt härdig, ner till – 40 grader
Tillväxt
Upprätt, buskig och tät
Höjd (10 år)
250 – 300 cm
Löv
Bred oval till hjärtformad, ingen höstfärg på bladen.
Tillväxthastighet
20 - 50 cm per år
Vinterskrud
Lövfällande
Giftig
Nej
Ljusbehov
Helst full sol, men halvskugga går också bra.
Max höjd
250 - 300 cm i höjd och 150 cm i bredd.
Tillämpning
Blommorna är perfekta för dekorativa ändamål som snittblommor eller som en rikt växande häck. Lila syren är väldigt lättskött. Om den planteras i soligt läge, kommer den att belöna dig med fler och fler blommor för varje år.
Frukt
Brun frukt. Lila/rosa blommor som blommar i maj. Doftar.
Taggar
Nej
Placeringstips
Syren är i allmänhet väldigt djurvänliga växter som lockar till sig bin och fjärilar i trädgården. De ger även ett ordentligt insynsskydd och kan skapa en fantastisk effekt när de planteras i grupper.
Jordmån
Lerjord, sandjord, näringsrik och väldränerad jord.
Växtzon
1-6

Zonkarta

Växtzon: 1-6

Video

PrisöversiktFiltrera dina val:

Blogg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson

Många leverantörer erbjuder planterat och klart, men betyder det verkligen att det är helt färdigt och finns det en anledning till att vi inte erbjuder denna tjänst? Det låter hur enkelt som helst, köp en ny häck och få ett pris inklusive plantering. Kan ju inte bli lättare!

Fortsätt läsa
6322

Den perfekta jordkvalitén för häckväxter

Skriven av Richard van der Wal

Våra häckplantor odlas i humusrik sandjord På vår holländska odling gör vi stora investeringar för ett friskt och aktivt liv i jorden. När allt kommer omkring, desto bättre skick i marken, desto bättre mår våra häckplantor.

Fortsätt läsa
3333