Plantinavia har sommaruppehåll. Nästa leverans: vecka 37 (krukodlat)

Naturligt grönt staket

Vilka växter är lämpliga som naturliga avskiljare i din trädgård?

Nästan alla hus har en trädgård. Din egen bit mark som du kan forma hur du vill. För att markera den där egen biten mark väljer många att ordna någon sorts avskiljare. Detta kan göras på olika sätt. Till exempel genom att placera ett staket eller en mur runt trädgården, men du kan också välja en vacker grön häck som ramar in trädgården. Ett grönt naturligt trädgårdsstängsel ser lekfullt ut. När du väljer rätt sorts växter kan du komma undan med väldigt lite skötsel. En vacker grön häck i trädgården kan förbättra din trädgård på många sätt. Är du nyfiken på vilka växter som passar för ett det du söker? I den här artikeln kommer vi att berätta mer om det.

Olika häckväxter

När du väljer växter till en häck är det viktigt att tänka på vilket mål du vill uppnå. Många tycker att det är viktigt att avskiljaren i trädgården har en vacker som ger insynsskydd Är inte insynsskyddet viktigast så kan du till exempel välja att skapa kreativa former. Vad sägs om en cylinderform eller en vacker boll? Din trädgård kommer omedelbart att dra till sig uppmärksamhet. Vilka växter är lämpliga för detta?

Lagerhägg – den perfekta häckväxten för din trädgård!

Lagerhägg är en mycket använd häckväxt. Växten har mörkt gröna glän

sande blad. Detta ger en fräsch look till din trädgård. Lagerhägg är en snabbväxande häck som snabbt uppnår en vacker täthet. Dessutom förblir lagerhägg grön hela året, vilket gör den idealisk som ett grönt naturligt staket.

Liguster – Få en dynamisk effekt och växlande färg i trädgården!

En annan växt som du ofta ser i trädgårdar är liguster. Förutom att vara lämplig som häck kan du även sätta Liguster i stora krukor eller lådor. Detta ger en dynamisk effekt. Vill du ha mer växlande färg i trädgården? Välj liguster Ovalifolium Aureum. Denna liguster har ovala blad med en unik gulgrön färg.

Idegranen – den perfekta häcken för insynsskydd och året-runt grönska

En häck som måste finnas med på denna lista är idegranen. Denna växt har korta mörkgröna mjuka barr. På grund av barrens höga täthet är idegranen en mycket kompakt växt som lätt kan hållas som en smal häck. Den erbjuder mycket insynsskydd och håller sig vackert grön året runt.

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.