Maj månad är en perfekt månad att plantera! Sista leveransveckan innan sommaruppehållet: 24

FRÅN PROFESSIONELL FOTBOLLSSPELARE TILL PROFESSIONELL ODLARE

Vi på Plantinavia försöker alltid att vara kreativa och uppfinningsrika. Vi har redan vänt uppochner på en hel marknad genom att göra det möjligt att köpa växter av extremt hög kvalitet direkt från vår plantskola i Holland. Dessutom till otroligt fördelaktiga priser. I stället för att köpa från lokala trädgårdscentra i Sverige eller genom en online försäljare som fungerar som ett slags mellanhand mellan odling och dig som kund, köper du direkt från odlaren utan några mellanhänder eller försäljningskontor i Sverige som också vill tjäna pengar på försäljningen. Detta innebär att du får bättre kvalitet till ett bättre pris eftersom färre parter vill ha sin del av kakan.

ATT VI OFTA BLIR KOPIERADE? INGEN FARA, VI GILLAR DET!

Om du ligger steget före på marknaden betyder det också att du kopieras. Det är oundvikligt, så fungerar marknaden. Vissa webbplatser har sin egen unika stil, men du kommer också att se webbplatser som verkligen liknar vår och det kan vara förvirrande. Men vi känner oss faktiskt smickrade av att vi kopieras. Det ger oss förtroendet att det vi gör verkligen fungerar och uppskattas även av våra konkurrenter! Det håller oss motiverade att hålla steget före och fortsätta att vara uppmärksamma och uppfinna nya idéer.

INSPIRERAR ENTREPRENÖRER ÖVER HELA EUROPA


 

Google har redan använt Plantinavias affärside 2 gånger som exempel för att inspirera entreprenörer över hela världen att vara kreativa i att sälja sin produkt, inte bara i sitt eget land utan även utomlands. En av Googles sändningarna spelades in endast för att inspirera företagare att arbeta passionerat via internet för att nå ut till sina kunder. Serien var en stor succé i Nederländerna.

KVALITETEN PÅ VÄXTERNA FINNS UNDER YTAN

Thuja Brabant Rotklump

Oavsett var du väljer att handla, är det slutprodukten som är det viktiga: växterna du får levererat. De är levande ting och det gör det hela ännu mer komplicerat eftersom vi står för vår kvalitet men aldrig kan veta hur och när träden planteras. Ännu svårare blir det om vi även berätta att kvaliteten på en planta inte alltid är märkbart ovanför marken utan att det är faktiskt rotklumpen som bär all information om kvaliteten.

ÄVEN EN DEL AV VÅRA PLANTOR DÖR

Ja, vi har också plantor som dör efter att vi har levererat dem. Det är så klart inte roligt att höra, men det är en risk att sälja en levande produkt. Vissa omdömen som vi har fått är också från människor som haft plantor som dött. I slutändan är de ändå alltid nöjda och glada över hur vi har hanterat saken. Vårt slutmål är alltid att du är nöjd med din häck. Oavsett vad.

HUR MITT LIV INSPIRERADES AV HENRIK OCH ZLATAN

Mitt namn är Richard van der Wal, VD på Plantinavia. Tidigare brukade jag spela professionell fotboll och hade förmånen att spela mot Henrik Larsson när han spelade för Celtic och Zlatan Ibrahimovic när han spelade för Ajax. Även om jag aldrig riktigt lyckades som en professionell fotbollsspelare, har erfarenheten verkligen gett mig förmågan att uppnå det bästa med Plantinavia. Efter min fotbollskarriär studerade jag marknadsföring och som svärson till en professionell odlare kunde jag få ut det bästa av både marknadsföring och att odla på professionell nivå.

För tillfället odlar Plantinavia häckväxter på flera områden i hela Holland, i de absolut bästa jordarna. På våra fält växer endast plantor av högsta kvalitet och som uppfyller förväntningarna från våra skandinaviska kunder.

VI GARANTERAR TOPPKVALITET


 

För det är ju såklart detta det handlar om: En produkt av absolut bästa kvalitet. Detta jobbar våra medarbetare med dag ut och dag in för att åstadkomma en häckkvalitet av världsklass.

Om du köper plantor av oss på Plantinavia så köper du plantor direkt från vår Holländska plantskola. Vi använder oss inte av några mellanhänder som de flesta andra leverantörer utan du köper helt färska plantor direkt från vår egen odling.

Vi kan därför leverera de absolut färskaste plantorna i Sverige. De förvaras ej i olika lagerlokaler eller blir tillfälligt planterade i väntan på att någon ska köpa dem utan beställda plantor tas upp från odlingen och levereras direkt till kunden inom 72 timmar.
Eftersom vi kan erbjuda detta smidiga leveranssätt är en förvaringslokal i Sverige inget vi vill använda oss av eftersom detta bara skulle leda till högre priser för dig som kund.

Även om alla plantor odlas i Holland så är vi ett svenskregistrerat bolag. Vi betalar svensk moms på alla plantor till skatteverket. Vårt org nummer är 502076-8593

Genom att göra ditt inköp hos oss försäkrar du dig om en färdig häck av bästa kvalitet som växer sig stark, grön och fin. Läs vad våra tidigare kunder har gett för omdömen, det är inte för inte vi har blivit rankade 4.9/5 på Trustpilot.

SNABB LEVERANS


 

Vi står även för snabb leverans. Varje Måndag när det är säsong plockar vi upp beställda plantor, de lastas in i lastbilen och kör direkt vidare mot Skandinavien. Vi levererar direkt från odlingen, utan mellanhänder, hem till din dörr. Så ser vi till att du får din beställning snabbt och problemfritt. Vi är unika att ha detta leveranssätt av 100% färska plantor direkt från odlingen. Andra onlineföretag använder sig av lager där man förvarar sina plantor tills de säljs vidare. Vår mening är att ju snabbare plantorna blir levererade och omplanterade desto bättre är det för kvalitén av din planta.

Plantinavia
St. Barbaraweg 22
6024 AT Budel-Dorplein
Nederländerna
020 – 117 771
info@plantinavia.se
org nummer: 502076-8593

Helgfria vardagar besvarar vi mail inom 48 timmar

Se vad för häckplantor vi har att erbjuda på vår överblicksida.

Plantinavia Sverige
En livs levande kundsupporthjälte kommer att svara tillbaka snabbare än du förväntar dig (tar inte samtal, bara whatsapp)

Plantinavia Sverige

Hej! Therese här 👋

Hur kan jag hjälpa dig?

now
Start Chat

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.