Plantinavia har sommaruppehåll. Nästa leverans: vecka 37 (krukodlat)

 

 

 

Våra kunder älskar våra häckväxter

(och vår kundtjänst, våra spårsända leveranser och vår bonuspresent)

Trustpilot 5/5 – 1327 omdömen

Välj en kategori där du vill läsa kunderfarenheter:

 

 

På denna översiktssida lyfter vi fram olika omdömen från kunder som har köpt häckväxter av oss under de senaste 10 åren. Omdömena finns även att läsa online på Trustpilot och Google. Vi har delat in dem i olika kategorier så att du lättare finner omdömen om den häcksort du är intresserad av. Det är inte för inte som vår ranking är högre än den genomsnittliga häckleverantören på nätet. För oss är du som kund alltid nummer 1. Både innan köp och även efteråt. Det är givetvis lätt att predika för egen sak här, men vi ber alla potentiella kunder att jämföra omdömen på olika plattformar online innan köp så att man slipper bli besviken i efterhand. Vi erbjuder häckar för allas budget, vänligen kontakta oss via Whatsapp om vi överskrider din budget så kan vår kundtjänst ge vidare råd. Vår kreativitet kommer att överraska dig…

Thuja

Kvalitet och trygghet!

Mikael, (2022-06-12)

Vi beställde av Plantinavia stora Thujor 4,5m och Lagerhäggs häck.

Otroligt fin kvalité på växterna och snabba svar om man har frågor, även på kvällar och helger vilket känns väldigt tryggt. Vi hade speciella önskemål kring leverans av växterna ochTherese var mycket tillmötesgående för att lösa detta.

Även hemsidan är väldigt informativ och lätt att använda. Vi är så nöjda med våra fina växter och kan varmt rekommendera Plantinavia!

/Micke och Anette

Beställning av Thuja från Plantinavia

Tova, (2022-06-21)

Beställningen gick ganska fort för oss så jätte mycket efterforskning hann inte meds innan.

Men Plantinavias kundservice fanns alltid där, svarade på frågor i stort sätt dygnet runt så vi kände direkt att detta är ett företag man kan lita på!!

När plantorna sen kom gick det otroligt smidigt med avlastning, hjälpsam chaufför osv.

Vi blev förvånade över den fina färgen och jämnheten i höjden på alla våra plantor (90st Thuja plantor), så otroligt nöjda!!!

Även under och efter leverans har kundservice funnits där och svarat på alla frågor vi haft/har (även om man egentligen kan hitta allt på deras hemsida)!!

Ångrar inte en sekund att vi valde Plantinavia och kan verkligen rekommendera dem!!

Finns inget bättre ställe att köpa häckar ifrån!!

Dalia, (2022-06-11)

Andra året i rad vi beställer Thuja Brabant från Plantinavia med hjälp av bästa Therese!

Totalt är det 146 häckar vi beställt och inte en enda har varit ful, dåligt skick eller dött. Plantinavia är så snabba med återkoppling vid frågor och funderingar, de Är tydliga gällande leverans och man kan följa chauffören med GPS.

Är otroligt imponerad att de lyckats med detta företag så bra och har så stort kundfokus.
Tack för allt!

Toppenfina plantor

Daniel, (2021-05-28)

Jag är trädgårdsmästare och detta är andra gången jag köper häck till kund genom Plantinavia. Väldigt fina plantor och en klockren kundservice. Kommer köpa från Plantinavia igen.

/ Daniel – greensdepartment.se

Nöjda kunder !!

Josefin, (2022-06-17)

Jag och min man beställde för cirka 3 veckor sedan en thuja häck smaragd limited från Plantinavia. Dom har verkligen uppfyllt våra förväntningar vad gäller hela beställningen och leveransen. Både beställningen och leveransen gick som planerat med tydlig och bra information vilket gör oss mycket nöjda och trygga. Det kändes bättre än förväntat då vi fick tillgång till mycket information under hela leveransen vad som kommer hända och vad man kan förvänta sig. Tillgången till all den här informationen är extremt imponerande och tryggt som kund! Betyg 10/10!

Kundservicen har varit suverän! Bättre än förväntat. Dom finns i princip alltid tillgängliga både via telefon, Mail och chatt! Jättebra och tryggt! Dom har alltid svarat på våra frågor och funderingar kring vår häck vilket har varit extremt uppskattat ! Vi har känt oss otroligt trygga under hela processen och än idag. Det finns en tydlig och öppen kommunikation med dom. Betyg 10/10!

Thujorna var jättefina vid leverans. Man kunde tydligt se att dom är väl skötta. Vi är mycket nöjda och även grannarna har poängterat hur fina dom är.

Den otroliga kundservicen och kompetensen plantinavia bär på är fantastiskt! Framförallt att dom är så tillgängliga, det är otroligt viktigt och en stor och avgörande faktor att man som kund vill och kommer fortsättningsvis att handla ifrån dom. Vi kommer att rekommendera plantinavia till andra i vår omkrets utan tvekan.

// nöjda kunder

Thjuor av superfin kvalitet och fin service från Plantinavia

Anni, (2020-10-19)

Jag hittade Plantinavia genom google och omfattande sökningar och research efter bästa företaget att köpa thujor ifrån. Det visade sig finnas många många olika företag att köpa från och extremt mycket olika åsikter och råd på olika forum och grupper. Innehållet på er webbsida med många utförliga frågor och svar, allt man behövde veta kring plantor, kvalitet osv var dock det som vann över mig och gjorde att jag valde att handla från er. Också att många andra verkade gilla er service och kvalitén på plantorna både på Instagram och nätet i övrigt.

Jag har tittat på de flesta andra stora leverantörer både sådana som enbart säljer olika häckar och sådana ex Plantagen som säljer mycket annat. Jag har jämfört priser med många men i slutändan handlade det inte så mycket om priset utan snarare om kvalitet samt om leverantören verkade seriös och bra.

Utan att vara någon form av expert på thujor så tycker jag att mina plantor ser fantastiska ut och verkar må superbra. Jag blev uppgraderad till Limited och valde 150 cm. Jag har inte mätt dem men tycker nog att många är tom högre än 150 cm och dom är väldigt bulliga och fina.

Jag skulle absolut rekommendera er. Allt fungerade smidigt från det att jag hade frågor och funderingar och fick snabba svar via chatt, till leveransinformation, leverans med möjlighet till spårning och sen snabba svar på mina frågor som uppstod efter leveransen. Vi fick också många bra och tydliga mail med information under hela beställningsresan.

Tack igen för fin service och framförallt superfina plantor!

Plantinavia har på alla sätt uppfyllt…

Joakim, (2022-06-05)

Plantinavia har på alla sätt uppfyllt våra förväntningar och mer där till. Häckarna kom levererade innan utsatt tid med en väldigt trevlig chaufför som rattade in den stora transportbilen väldigt skickligt.

Vi hade från början ett annat företag som levererade häckar med planterat och klart men de höll inte vad de lovade och avbröt planteringen och kom och ryckte upp alla häckar de satte till vår stora frustration. Sen hittade vi Plantinavia på nätet som verkligen räddade våra häckdrömar. Tack!

Interaktionen med kundservice och främst Therese har vart förstklassig. Svarar fort och man känner sig som kund verkligen sedd, hörd och bekräftad.

Kvaliteten på häckarna går verkligen inte att beskriva utan måste upplevas. De var täta, gröna och känns välmående när de kom från plantskolan. Vi fick en färdig häck från början med rätt höjd. Redan vid planteringen var det total insynsskydd med tanke på hur täta de var.

Jag hade svårt att hitta hur stort dike jag skulle gräva men det fick jag snabbt svar på från Therese på kundservice.

Jag beställde 66 plantor av Thuja brabant 2 meter höga.

Lagerhägg

Grannarna stannar upp

Dan, (2023-05-19)

Grannarna stannar upp och många fler därtill och tyckt att lagerhäggen varit superfin! Alla har frågat vart häckplantorna varit inköpta. Köpet och leverans har fungerat perfekt med bra service rakt igenom.

Vi är supernöjda med kvaliten och rekommenderar Plantinavia om ni är på gång att plantera en häck.

Tryggt, snabbt och enkelt från beställning till leverans

Tanja, (2023-06-18)

Bra kommunikation kring leverans. Snabbt och enkelt att få häcken levererad. Stort plus att vi har fått länk för att kunna följa leveransen.

Vi köpte lagerhägg Novita och det är väldigt hög kvalitet på häcken. Stor och fin och märks att den är välmående. Vi ser att den trivs bra i jorden och kommer att växa och frodas.

Kan bara rekommendera Plantinavia. Toppklass.

Mycket bra guidning via mail genom hela processen från leverans till plantering, stort plus att vi fick en film mailad kring hur man planterar häcken. Tydligt och fantastisk bra kommunikation. Vi kände oss trygga efter den första leveransen och beställde en omgång till då vi behövde planera mer häck på framsidan av huset. Finns ingen bättre leverantör verkligen.

Fantastisk service och otroligt fina plantor

Åsa, (2023-06-17)

Vi håller på att bygga pool, har tagit ner en stor risig blandhäck och behövde snabbväxande insynsskydd som inte fäller för mycket löv i vattnet. Det blev en lagerhägg Prunus laurocerasus Genolia, som ger insynsskydd även på vintern. Vi valde 100 cm grenad, men fick uppdaterat till väl grenad. Färre plantor, men till lika lång sträcka. Häcken finns på plats sedan den 13/4 och vi är sååå nöjda.

Häckplantorna kom enligt avtal. Man kunde välja vecka för leverans vilket var bra. Informationen före och efter köpet har varit fantastisk. Jag googlade runt mycket innan jag bestämde mig och hittade sidor där priserna var ganska mycket lägre än hos Plantinavia. Eftersom jag vet att billigt ofta kan bli dyrare i längden gick jag in på Truspilot och läste recensioner. Plötsligt blev det väldigt lätt att välja leverantör och jag ångrar mig inte. Plantorna som kom var mycket välgrenade och fina.

Vi hade hjälp av trädgårdsmästare att gräva dike, plantera och de lade sedan ut wellpapp och täckte med täckbark. På så vis hålls ogräset borta och wellpappen skadar inte miljön på sikt.

Vi har vattnat regelbundet med droppslang eftersom det har varit torrt och varmt under vår och försommar. Nu efter två månader har häcken redan slagit skott, tätnat och vuxit drygt 15 cm.

Jag ger Plantinavia 5 av 5 poäng på allt: hemsidan är lättnavigerad, utbudet stort, kundservicen fantastisk, leveransen enligt avtal, plantorna mycket fina enligt både oss och trädgårdsmästaren (och alla andra som sett dem). Otroligt bra information om allt: transport, förberedelser, plantering, skötsel, osv. och även en påminnelse om att vattna i torkan.

Jag vet inte hur Plantinavia kan bli ännu bättre, för de är redan perfekta! Kommer att rekommendera till alla som ska köpa växter!

Kundservicen får 10/10

Anka, (2023-06-16)

Efter flera dagars letande efter en bra leverantör av Lagerhägg blev vårat val tillslut Plantavia. Det beslutet ångrar vi inte en sekund.

Redan innan vi lagt beställningen så fick vi super bra återkoppling och råd från kundservicen om vilken Lagerhägg som skulle passa oss bäst, då varken jag eller min fru har “Gröna fingrar” så var detta till mycket stor hjälp då det finns en hel uppsjö av häck att välja mellan.

Våra förväntningar överträffades, fastän det blev en liten miss med våran leverans och plantorna inte kom med den planerade transporten, detta informerades vi om direkt och lösningen var att plantorna skulle anlända redan dagen efter, vi tog detta med en nypa salt men mycket riktigt kom plantorna dagen efter. Då vi tyvärr inte kunde vara hemma så hade jag kontakt med chauffören och denne ringde mig 1 timme innan han var framme. Väl framme så lossades plantorna på anvisad plats och jag fick en bild på leveransen.

Väl hemma inspekterade vi våra plantor och dessa överträffade även här våra förhoppningar, plantorna var fint packade på pallar, och var utan några skador.
Vi spenderade våran bröllopsdag med att plantera våran häck, och Oj vad vi blev nöjda.

Om jag hade varit ägare av Plantinavia så hade jag varit stolt över den klockrena kundservicen man får som kund. Hade inte ändrat på något.

 • Super snabb
 • leverans
 • Bästa kundservicen
 • Billigast
 • Mycket fina plantor

Helt klart rätt leverantör av Lagerhägg

Magnus, (2020-04-10)

Att köpa häck på nätet kändes som en risk eftersom man inte har kontrollen över varken plantornas skick, eller transporten hem.

Plantinavia var lätt att komma i kontakt med och jag fick snabba svar, både innan och efter beställning. Att lägga beställningen var lätt.

Ett stort plus är att kunna följa leveransen ända hem till tomtgränsen. Chauffören ringde dessutom en timme innan och sa att jag var hans nästa stopp. Transporten gick kvällen innan och kl 14 dagen efter var 80 lagerhägg levererade.

Plantorna var större och högre än min beställning och de var väldigt gröna och fina. Det fanns inte en enda planta som var av sämre kvalitet.

När jag läste alla omdömena innan jag gjorde min beställning så tänkte jag att kan det verkligen stämma?

Alla mina förväntningar uppfylldes och jag kommer absolut att välja Plantinavia igen om jag behöver beställa fler plantor.

Högkvalitativ service och produkter

Anton, (2022-04-27)

För 3 år sedan köpte vi ett nyckelfärdigt hus där vi behövde anlägga trädgården själva. Eftersom det var små tomter och nära till grannar så ville vi ha en hög häck med insynsskydd direkt. Våra vänner tipsade om Plantinavia och till slut bestämde vi oss för en 200 cm lagerhägg genolia.

Från datumet vi beställde häcken fram till leverans gick allt otroligt smidigt. En fantastiskt vacker häck som är vintergrön och var både lätt att plantera samt sköta om.

Förra året sålde vi huset och köpte nu ett äldre hus med enbart staket. Vi bestämde oss för att plantera häck igen och då var det ingen tvekan om vart vi skulle vända oss. Efter bra dialog med Therese på Plantinavia gick vi vidare med att beställa 35 m häck med höjd på 100 cm. Eftersom vi inte har nära till våra grannar kan vi ha lite tålamod denna gången. Med plantinavia så får du kundservice i toppklass med snabba svar, en helhetslösning med skötselråd, droppslang, planteringsjord och övrigt material. Allt kom hemskickat och lastades utanför dörren helt enligt överenskommelse. Vi är mer än nöjda med plantinavia!

Magnifika häckar och utmärkt kundtjänst

Erik, (2019-06-08)

Vi valde mellan 3-4 olika leverantörer och beslutade oss för att prova Plantinavia efter att ha sett de goda recensionerna och då vi tyckte att priset var överkomligt.

Hemsidan var bra med mycket bilder för visst är det lite läskigt att göra en så stor investering när man inte sett plantorna “live”. Blev väldigt positivt överraskad när våra 175 cm lagerhägg Novita levererades – det såg ut som rena djungeln på parkeringen och plantorna överträffade förväntningarna både i höjd och täthet. Efter plantering fick vi många nyfikna blickar från grannar som tyckte vår häck var “magnifik”.

Priset i varukorgen stämde inte helt överens med kassans när vi betalade, men detta löstes snabbt efter första kontakten med kundtjänst. Vi fick tydlig information om leverans och hur man bör plantera och sköta häcken. Supporten från Therese har varit väldigt snabb och bra, i synnerhet när man inte direkt är trädgårdsmästare själv. Ska du köpa häck är det här du ska handla.

Liguster

Rekommenderar verkligen Plantinavia vid köp av häck!

Elin, (2022-06-12)

För två månader sedan, i början av april, levererade Plantinavia mina beställda häckar – lagerhägg Genolia (150 cm) och vintergrön liguster (80 cm) – som skulle utgöra väggarna mellan de olika rummen i min nya trädgård. Förvandlingen var total när alla plantor kommit på plats. Särskilt lagerhäggen, som ju var grön och fin redan när den kom, gjorde stor skillnad, med sin höjd och volym. Wow, vilka plantor! Den är verkligen fantastisk! Nytillväxten skvallrar om livskraften i den och det går inte en dag utan att jag beundrar den och gläds över att jag valde just den som häck!

Ligustern har av förklarliga skäl tagit lite längre tid på sig, men har nu kommit igång fint. Flera plantor har blommor på gång och nya skott som är uppemot 20 cm långa redan. Några andra tar lite längre tid på sig. Endast en planta hade en lös klump som inte höll ihop så bra och den har jag varit lite orolig för. Men med lite extra bevattning och daglig tillsyn ser det ut som om den tar sig ändå. Många små blad och ännu fler knoppar börjar växa fram!

Förutom fin kvalitet på plantorna, har jag har fått snabba, informativa och trevliga svar från kundservice. Högsta betyg på servicen alltså! Lastbilschaufförerna som levererade mina häckar var båda trevliga och tillmötesgående. Allt har funkat som det ska och jag rekommenderar verkligen Plantinavia!

Det finns dessutom massor av bra information på hemsidan och bland FAQ!

Grym service och kvalitet!

Helena, (2022-06-10)

Vi är så nöjda med Ligusterhäcken vi köpte från Plantinavia. Kundservicen kunde inte vara bättre, vi fick snabba och utförliga svar på våra frågor.

Vid leveransen fick vi högre plantor än beställt och dessutom i kruka istället för jordklump. Plantorna var fräscha och fina vid leverans och några dagar efter plantering slog blommorna ut. Vi är så nöjda och har fått mycket beröm för de fina plantorna.

Enda problemet är att vi nu måste hitta en plats för att plantera Plantinavias Lagerhägg som ser helt fantastisk ut.

Jag kan varmt rekommendera Plantinavia och kommer absolut köpa därifrån igen.

“Plantinavia uppfyllde våra förväntningar även denna gång!”

Jenny, (2020-10-26)

Team Plantinavia uppfyllde helt våra förväntningar även denna gång! När man kontaktar kundservice får man riktigt bra/professionell hjälp samt mycket trevligt bemötande.

Plantinavia har de färskaste häckplantorna samt full kontroll på hela processen fram till kund. Tack för den här gången, nu njuter vi av vår fina Ligusterhäck! 😊

Toppbetyg till Plantinavia

Terese, (2021-04-30)

Vi beställde 100 cm välgrenad liguster från Plantinavia.

Plantinavia uppfyllde våra förväntningar med råge. Verkligen toppbetyg för ypperlig kundservice, som svarar snabbare än vi ens kunde drömma om, med tydliga och bra svar och framförallt aldrig tröttnar på våra otaliga frågor.

När plantorna väl kommer så levereras de av en trevlig och tillmötesgående chaufför och själva plantorna är superfräscha.

Det är mycket jag gillar med Plantinavia, men det jag uppskattar mest är dels den förträffliga kundservicen samt dels den utomordentliga hemsidan med tydliga och bra instruktioner och svar på många av våra frågor.

Mycket bra!

Joakim, (2015-10-12)

Köpte häckplantor av Plantinavia, Avenbok och Liguster.

Service innan köp var perfekt, bra råd och mycket snabba svar. Leveransen var snabb också, avtalad tid hölls. Plantorna var av rätt höjd och mycket fina. Två av våra 64 Avenboksplantor var dock dåliga, men vi fick genast kompensation.

Jag är jättenöjd med Plantinavia, tack Therese!

Smidigt från början till slut!

Johanna, (2020-10-06)

Efter att ha jämfört ett antal olika leverantörer föll valet tillslut på Plantinavia, då vi köpte vår vintergröna Liguster. Och vi är jättenöja med vårt val. Allt gick smidigt från början till slut.

Hemsidan är överskådlig och informativ och man får snabbt ett pris på sin häck genom att fylla i några få, enkla steg.

Leveransen kom i tid och chauffören var tillmötesgående och lyfte av plantorna precis där vi ville ha dem.

Men det bästa är ändå kvalitén på vår häck. Alla plantor är täta och fina och överträffar definitivt våra förväntningar.

Jag kan därför varmt rekommendera Plantinavia till alla som planerar att köpa häck.

Syren

Omtänksam kundtjänst och proffsig leverans

Sofia, (2022-09-22)

Det är alltid lite svårt att veta vad man kan förvänta sig online när det ändå är en stor investering man gör och saker ska färdas från andra länder. Men vi är oerhört imponerade av hur smidigt allt skett.

Det har varit oerhört proffsigt i alla led. Från första kontakt
som egentligen skedde när ni hade sommarstängt men svarade ändå till all info och tydliga instruktioner om leverans.

Trodde att syrenbuskarna skulle vara mer slitna av att ha färdats så länge och stått i lastbil men de var förvånansvärt pigga när de kom fram och kom snabbt igång när de väl planterades också.

Längtar så efter nästa sommar för att se hur de växt till sig ännu mer och njuta av hur de ramar in vår tomt.

Väldigt trevligt bolag och över förväntan

Sebastian, (2022-06-17)

Beställde en syrenhäck för hemleverans.

Till att börja med så var det 30% rabatt den helgen. Men då jag la en stor beställning på 30 plantor så fick jag vid leveransen två droppslangar på köpet. Sånt uppskattar man alltid 🙂

Chauffören var extremt trevlig och då det var för trångt för att köra ända vägen fram i området (det är stora lastbilar det här) så lastade vi om till mitt släp på en lämplig plats.

Svensk kundservice via alltid trevliga och snabba Therese som svarade inom 30 minuter i stort sett hela dygnet. Det gör att man känner sig omhändertagen före, under och efter köpet.

Häcken var precis så bra som förväntat. många plantor var högre än beställd höjd och den var redan grönskande.
Många häckar du beställer på nätet har annars stått i kylrum och kommer helt utan blad. (och är väldigt känsliga för i stort sett allt).

I det stora hela. Ska jag köpa buskar eller häck igen så kommer jag först kolla om Pantinavia har dem. Gör det du med. Du komemr inte bli missnöjd.

Syren häck plantering

Tack för leverans av fantastiska syrenplantor!

Micke, (2021-05-04)

Ni har verkligen överträffat våra förväntningar, både vad avser kvalitet på plantor och all kommunikation i samband med beställningen. Trevligt bemötande både per telefon och via mail. Väldigt bra och informativa instruktioner om plantering och handhavande av växterna. Toppen-kille som levererade!

Ett genuint företag i alla led som jag gärna ger högsta betyg och rekommenderar till alla med höga krav på service kvalitet och trygghet.

Syrenhäck

Sara, (2019-06-15)

Jag snubblade över den här hemsidan när jag googlade efter “syrenhäck”, jag ville ha tips och råd och hade väl tänkt köpa själva plantorna från någon befintlig trädgårdshandel i närheten. Men hemsidan kändes proffsig, framförallt var den fokuserad på bara ett visst antal häckar och inget annat.

Jag fick snabbt kontakt med Therese på kundtjänst både via mail och telefon. Det kändes tryggt och vi fattade beslutet att våga beställa vår häck från Holland. Har haft mycket mail-korr med Therese, hon svarar alltid snabbt och det har känts tryggt hela vägen till leveransen för 2 dagar sedan, idag kom alla plantorna ner i jorden så nu är vi spända på resultatet. Vi köpte blandfärgad Bondsyren och vi ser fram emot blomningen nästa år!

Jag kan verkligen rekommendera Plantinavia till alla som vill höra på. Snabbt och smidigt, från beslut till att häcken levererades.

Proffsigt bemötande och hög kvalitet på plantorna

Anjeli, (2017-05-14)

Den syrenhäck som levererades förra veckan är nu planterad i jorden och jag kan inte vara nöjdare!

Therese på Plantinavia har varit superhjälpsam och kunnat svara på alla mina frågor och funderingar.

Att kunna följa lastbilens färd på en karta i realtid gjorde att jag kunde vara redo att ta emot leveransen så snart lastbilen rullade in på gårdsplanen. Smidigt!

När jag fick se syrenplantorna blev jag positivt överraskad, de var ännu kraftigare och finare än jag förväntat mig. Jag kan knappt tro att det är sant, men nu har jag plötsligt en blommande (!) syrenhäck i min trädgård. Helt underbart!

Sammanfattningsvis: ett proffsigt och smidigt bemötande från början till slut, jag har verkligen ingenting att anmärka på.

Välj en kategori där du vill läsa kunderfarenheter:

Idegran

Taxus baccata 80cm

Salvador, (2022-06-09)

Jag planterade en taxus baccata häck 80cm för sex veckor sedan och idegranarna verkar trivas och samtliga visar tecken på tillväxt.

Min order var uppgraderad från exclusive kvalitet till limited pga tillgänglighet och logistik; i praktiken fick jag något färre växter men täta och välgrenade, det blev jättefint. Friska, pigga, livskraftiga idegranar.

Smidig leverans med live spårning av lastbilen. Kundtjänst över förväntan. Efter mycket sökanden och jämförande av olika leverantörer är jag väldigt nöjd med mitt val!

“Vi köpte en häck av sorten Taxus media Hilli”

Lisa och Johan, (2022-06-13)

All information gällande köp, leverans och slutligen hur planteringen bör ske för bästa slutresultat står på Plantinavias hemsida, väldigt smidigt!

Våra plantor levererades med lastbil hem till oss av en väldigt tillmötesgående chaufför.
När plantorna lämnade Holland kom ett mejl med info om att plantorna var påväg.
Lastbilen kunde följas med GPS, länken var bifogad i mejlet.
I mejlet framgick också vilka dagar plantor levereras och en lista med aktuell avlastningsrutt baserat på kundernas postnummer var också bifogat.
I mejlet fanns även telenummer till chauffören.
All mejlkontakt skrevs på svenska.

Plantorna levererades på utlovat datum och plantorna var väldigt fina så vi kommer fortsätta beställa från Plantinavia.

Med vänlig hälsning,

Lisa och Johan

Enkelt, snabbt och tryggt

Kajsa, (2019-06-10)

Från första telefonsamtalet till Therese på Plantinavia till att chauffören Roy ringer och säger att dina 104 meter idegranhäck kommer om 1 timme har varit klockrent.

Min vackra häck får nu förlita sig på min kärlek och min förmåga att vattna för att bibehålla sin vackra glans.

Plantinavia uppfyllde en dröm – finaste hybrididegranshäcken

Anna, (2020-11-17)

Plantinavia har verkligen uppfyllt mina förväntningar och mer än det. Tack vare deras informativa presentation av häckväxter, deras fina omdömen och ypperliga kundservice föll valet på Dem.

Det jag uppskattade mest var den goda service i allt från råd och tips till leverans och kvalitén på häckplantorna som kom. Plantorna var tätare och finare än vad jag hade kunnat tänka mig.

Min dröm har blivit sann – Hybrididegranshäcken är sedan några veckor tillbaka på plats.

Superfin hybrididegranshäck Hillii

Camilla, (2021-05-30)

Jag (kvinna, 45 år, 60 kg, kontorsarbetare) satte 114 (ca 30-35 meter) hybrididegransplantor på 6 timmar. Jag vill gärna hjälpa andra med att berätta hur jag gjorde, då jag lade ner många timmars research på detta projekt.

Tanken är att häcken ska stå kvar i decennier och många åker och går förbi och de har också synpunkter på hur det ser ut.

Först letade jag upp en häck som skulle passa mina förhållanden. Nära en väg och det finns många hundar som passerar (så helst inte thuja som inte tål salt så bra). Den får inte växa för fort (det var problemet med förra häcken som växte 1 meter per säsong). Hybrididegran växer ca 10-20 cm per år, och går bra att formklippa, om det är något man tycker är roligt. Den måste bli tät, så att det inte är för mycket insyn, så de innanför häcken får skydd. Den ska vara vintergrön, så den är snygg året runt och jag slipper kratta löv. Den får inte bli för djup, flera meters djup tar för mycket av gräsmattan, plus ser lite konstigt ut på den platsen. Vanlig idegran föll på att den blir för djup och växer för fort. Jag hade gärna velat sätta syren – det hade dessutom blivit mycket billigare. Men den är inte så tät och inte vintergrön, samt har löv som fälls.

Dessa krav gjorde att valet till slut på hybrididegran Hillii. Hillii blir snabbare tät än Hicksii och täthet är något jag vill ha. Hicksii får fler bär än Hillii (som nästan inte får några), men jag tycker bär är fint så det var tätheten som fick mig att välja Hillii.

Jag valde att beställa från Plantinavia, då jag behövde kunna vara säker på att resultatet skulle bli bra (jag ville inte göra om jobbet.) Och det blev det verkligen! Jag betalar hellre lite mer och gör jobbet en gång än att behöva göra det två gånger och bli sur. Jag förstår att Plantinavias kunder är nöjda. Vill man ha riktigt fina plantor så man kan känna sig säker på att få ett bra resultat så skulle jag definitivt rekommendera Plantinavia. Man betalar lite mer men man får mycket mer.

Man väljer leveransvecka vid köp och lastbilen kommer mellan tisdag-fredag. Måndagar så lastas plantorna och måndag kväll får man ett mail med dag för leverans.

En man med grävmaskin kom och skapade ett långt dike. Han lämnade också av matjord som går att köpa på lastbilsflak i närheten. Jag rekommenderar det om man sätter många plantor. Tänk på att man inte kan gräva diket för långt i förväg då det finns skaderisk för de som går förbi.

Jag lade sedan i jord och mätte så att det skulle bli ungefär 27 cm djup. Obs att alla rotklumpar är inte lika höga, så även om man gör ett bra förarbete så kan man behöva ta bort / fylla på med mer jord för att rotklumpen är lite större/mindre på just den plantan.

Detta (grävande och fylla på med jord) gjordes dagen innan plantorna kom. Det var ett bra upplägg, för annars hade det blivit extremt tungt. Obs att man gödslar året efter man satt häcken.

Jag hade otur och det regnade både dagen innan (dvs då jorden levererades) och samma dag som plantorna kom. Det gjorde jorden till lera och mycket tung att flytta.

Plantorna levererades i 3 st lårar, varav 2 stod ovanpå varandra och inte kunde ställas av, utan jag fick ta bort plankor och lyfta ner plantor, vilket var rätt tungt. Jag orkade flytta 3 plantor i skottkärran per omgång.Plantorna var verkligen fina! Gröna, livskraftiga och i otroligt bra skick. Jag blev väldigt nöjd.

Jag satte ner alla plantor i jorden först, så att alla stod på sin plats. Sedan klippte jag upp (men tog inte bort) nätet runt roten, fyllde på med jord och satte dem rakt. Och sedan vattnade jag. Jag köpte (på kundservice inrådan) en mätsticka på Tradera som mäter hur våt/torr jorden är – den är väldigt smidig och behöver inte ens ett batteri. Den används varje gång innan vi vattnar.

Att sätta ner alla plantor på sin plats tog ca 2 timmar. Resterande jobb tog 4 timmar, med någon enstaka paus. Jag skulle säga att 50 plantor på en person och en dag hade varit nog. Jag hade inte lyxen att välja det alternativet denna gång, men det hade varit tillräckligt och jag hade då inte känt att jag blev särskilt trött. Att vara ensam och sätta 114 plantor var för mycket, särskilt när jorden var så tung. Jag vågade dock inte låta plantorna stå utan att bli planterade så jag hade inget val.

Plantorna var jättefina! Jag hade turen att beställa plantor då de var nästan slut och fick därför varianten som heter Xklusive istället (utan extra kostnad!). De sattes med 3 st per meter. Det var några få som var lite mindre (plantor är ju inte identiska), och jag satte dessa i ändarna av häcken, vilket blev fint, och gör att det inte känns som ett lika abrupt slut.

Sax, spade, skottkärra var de verktyg jag använde. Sen behövde jag en kofot till att få bort brädorna på låren som stod staplad upptill. Och nåt att mäta med.

Fantastiska plantor, bra service och leverans till dörren. Jag är supernöjd med plantorna från Plantinavia.

Bok

Häck av Blodbok-ett val vi aldrig kommer att ångra

Linn, (2022-06-16)

Plantinavia uppfyllde våra förväntningar och mer därtill. Allt från den första kontakten innan beställning till slutleverans och kvalitet på vår häck har varit enastående.

Vi hade förhoppningar om att häcken skulle vara fin men att den var så underbar som den var hade vi aldrig kunnat föreställa oss. Häcken i blodbok är magisk och vi har fått så mycket god respons från grannar och förbipasserande som tycker den är fantastisk.

Kan varmt rekommendera valet av färdighäck som vi gjorde.

Makalöst fina bokplantor & fantastisk kundservice

Anna, (2023-06-15)

Då vi anlagt uteplats på framsidan ville vi sätta en häck med gott insynsskydd. Valet blev bokhäck och för att snabbt få insynsskydd valde vi att köpa välgrenade bokplantor i höjd 125 cm.

Plantorna vi fick levererade var fantastiskt fina, kraftiga, täta & av extremt bra kvalite. Har tidigare beställt avenbok från en annan leverantör men detta var en helt annan kvalite, det känns nästan som att vi redan har en färdig häck!

Kundservicen är snabb, tillgänglig och vi fick bra råd & guidning inför och efter att plantorna levererats. Vi är supernöjda och kommer absolut beställa från Plantavia igen!

“Nu har vi en bokhäck!”

Tommy, (2021-04-30)

Det är inte vilken häck som helst utan den är från Plantinavia. De överträffade våra förväntningar både när det gäller service och kvaliteten på häckplantorna. Deras höga service är svår att hitta någon annanstans och vi kände oss direkt trygga i kontakten med dem.

Häckplantorna fick vi levererade precis som planerat. När vi senare skulle plantera häcken uppmärksammade vi hur fina plantorna var och det gällde verkligen varenda en. De var både raka och välgrenade. Vår bokhäck från Plantinavia ger oss väldigt goda förutsättningar för den finaste häcken i grannskapet. Fast eftersom vi varmt har rekommenderat dem vidare kan det hända att även grannskapet fylls av Plantinavia häckar.

Nya ordet för perfektion är Plantinavia. Man gillar allt och bättre kan det inte bli!

“Jag får lov att instämma med alla andra…”

Kim, (2021-05-08)

Jag får lov att instämma med alla andra 700+ fina omdömen. Beställde 605 plantor av Avenbok 60cm. Ganska många plantor var t.om över 60cm! Fina plantor allihop, ca 3-4 st hade en torr rotklump, även om plantan i sig var superfin.

Stort plus i kanten att nästan alla var fuktiga och fina vid plantering. Det gav mindre stress påslag och lät mig plantera under två dagar i lugn och ro. Som pricken över ‘i:et” fick vi även en överraskning med i leveransen som vi varken betalat för eller förväntade oss…

Tack snälla Plantinavia! Av alla nyfikna grannar som dyker förbi, har jag redan delegerat dem vidare till plantinavia.se!

Mvh Kim

Efter att ha googlat runt bland olika…

Gola, (2020-11-02)

Efter att ha googlat runt bland olika häckleverantörer
så gick det inte att göra ett annat val än Plantinavia efter vi läst alla positiva omdömen av tidigare kunder.

Recensionerna, den tydliga och informativa hemsidan där man enkelt kunde räkna ut slutpriset gjorde att vi valde Plantinavia före alla andra.
Att få blixtsnabb återkoppling och bra tips på förberedelser via mail gjorde att vi kände oss än mer trygga i vårt val.

När Avenboksplantorna kom raka, buskiga och gröna visste vi att vi valt rätt.

Flertalet grannar undrade hur vi fått tag på så fina plantor i oktober.
Vi skulle utan tvekan kunna rekommendera er till grannar, vänner och bekanta.

Alla givna löften hölls!

Mats, (2020-11-18)

Under hösten har vi arbetat med att göra om i trädgården med ny entré, plattsättning, murar etc. En viktig del var att fylla de nya planteringarna med växter. Vi visste redan tidigt att det skulle vara Avenbok, men visste inte riktigt hur eller var de skulle köpas. När det blev dags googlade vi helt enkelt efter Avenbok och hittade snabbt Plantinavias hemsida. Den stack ut från konkurrerande sidor med ett brett och djupt innehåll. Instruktionsfilmer och produktbeskrivningar gav ett mycket kunnigt och tryggt intryck.

Nu, efter genomförd leverans, kan jag konstatera att alla löften som gavs faktiskt hölls. Vi beställde 80 plantor och alla var i jättefint skick. Leveransen kom exakt när de hade lovat, och chauffören ringde som lovat innan leverans. Jag kan med glädje rekommendera Plantinavia till alla som funderar på att köpa plantor till sin trädgård!

“Jag beställde hösten 2016 plantor till …”

Henry, (2017-07-09)

Jag beställde hösten 2016 plantor till ca 65 m Avensbokhäck
Jag beställde 175 cm, men de flesta levererade var ca 2 m höga och med rejäl stam, som en femkrona minst.

Leveransen kom på utsatt tid och jag fick hjälp med avlastningen trots att detta inte skulle ingå.

Alla plantor har överlevt och växer nu så det knakar.
Man ser knappt genom häcken redan efter knappt ett år.

Jag rekommenderar varmt Plantinavia.

/Henry

Bokhäck från Plantinavia

Karolina, (2019-09-23)

När vi skulle köpa häckplantor sökte vi mycket på nätet, under flera månaders tid och fastnade till slut för Plantinavia. Det var
kombinationen att hemsidan gav ett mycket seriöst intryck,
att det fanns ett enkelt verktyg för att få reda på hur många
plantor man behövde och vad det skulle kosta, att det fanns
många positiva recensioner och att leveranssättet verkade
smidigt och säkert som gjorde att vi fastnade för Plantinavia.

Jag skulle absolut rekommendera andra att handla från
Plantinavia. Upplevelsen har varit genomgående positiv!

Efter att vi hade beställt mailade jag några gånger med frågor
och jag har fått snabba och adekvata svar varje gång. Inför att
våra plantor skulle levereras fick jag mail med användbara råd
och instruktioner och information om hur leveransen skulle gå till.
Det kändes tryggt och välplanerat hela vägen. Och när plantorna väl kom blev vi inte besvikna, de är fina och ger ett välskött intryck.

Ska man köpa häck då har man kommit …

Italiese, (2017-05-16)

Ska man köpa häck då har man kommit till rätt företag. Enkelt och tydlig hemsida, bästa service och kommunikation var toppen. De svarar på mejl i snitt inom en kvart nästan 24/7. Beställde Bok häck som levererades efter bara en vecka direkt från Holland. Man får en lista med turordning för alla leveranser innan lastbilen åker och sen kan man följa det live på nätet. Chäuffören ringer också när är din tur för att meddela att han är på väg.

Mestadels av plantorna var jättefina och dessutom högre en förväntat. Nu hoppas att de rota sig ordentlig och växer ännu finare och snabbt.

Leverans

“Exceptionellt bra service!”

Johan, (2020-10-12)

Genom att söka på Goolge hittade vi flera potentiella leverantörer med varierande priser. Många var betydligt billigare än vad Plantinavia var. Efter att ha läst på flera forum och konstaterat att extremt många kunder var missnöjda med kvalitén och supporten dem fick från andra leverantörer föll en efter en bort. Vi kontakta då Plantinavia för råd och dem gav ett väldigt förtroendegivande intryck. Vi läst omdömen om Plantinavia från tidigare kunder vilket blev den avgörande faktorn att vi valde Plantinavia.

Kvalitén på planterna var extremt bra, ingen planta var skada och samtliga var täta och fina. Plantornas storlek var även större än vad vi hade hoppats på.

Ett plus i kanten kring bemötande från chauffören som fick backa långtraderna några hundra meter i villaområdet men ändå var på gott humör när han var framme. Han hjälpte även till att köra upp häcken till huset som låg ca 7m upp på en höjd.

Jag skulle verkligen rekommendera Plantinavia som leverantör då servicen har varit exceptionellt bra.

Häckjakt

Lars, (2022-10-12)

För en gammal gubbe (79) är sökandet på internet oftast en frustrerande upplevelse, men för en gångs skuld hade jag lite flyt och hittade Plantinavias hemsida, som jag faktiskt klarade av att navigera på, alldeles själv!?

Nästa överraskning var med vilken lätthet det gick att etablera en personlig kontakt och slutligen, det idag så
ovanliga fenomenet att alla tidsangivelser, även för leveransens ankomst, fungerade perfekt.

Lagerhägg Leverans

Utöver förväntan

Peter, (2022-05-16)

Valet av leverantör föll på Plantavia efter att ha läst deras och andra leverantörers kundrecensioner – och jag blev inte besviken. Jag är helt enkelt jättenöjd med hela processen, från första besöket på hemsidan, beställningen och kontakten med kundtjänsten till leveransen av chauffören.

Ett exempel på en väldigt enkelt och jättebra sak var att man i bekräftelsemailet av leverans fick postadresser till alla andra kunder som även skulle få leverans samma dag (en turordningslista). Detta i kombination med möjligheten att följa leveransen via GPS gjorde att man kunde uppskatta på ett ungefär när sin egen leverans skulle ske och därmed inte behöva stå i standby hela dagen. En liten enkel detalj, men som höjer hela köpupplevelsen och förenklar för oss kund – mycket uppskattat.

Produkten i sig (52 st tuja brabant 175 cm med rotklump) levererades i väldigt fint skick, inte en enda gul/brun gren. Mycket fin grön nyans rakt igenom och även jämna höjder på samtliga plantor.

Vill man vara säker på att få en fin produkt och fram tills dess en bra kund-/köpupplevelse kan jag verkligen rekommendera Plantavia. Jag kommer i alla fall att återkomma när det blir dags för beställning av fler plantor till hösten.

Tryggt, snabbt och enkelt från beställning till leverans

Tanja, (2023-06-20)

Bra kommunikation kring leverans. Snabbt och enkelt att få häcken levererad. Stort plus att vi har fått länk för att kunna följa leveransen.

Vi köpte lagerhägg Novita och det är väldigt hög kvalitet på häcken. Stor och fin och märks att den är välmående. Vi ser att den trivs bra i jorden och kommer att växa och frodas.

Kan bara rekommendera Plantavia. Toppklass.
Mycket bra guidning via mail genom hela processen från leverans till plantering, stort plus att vi fick en film mailad kring hur man planterar häcken. Tydligt och fantastisk bra kommunikation. Vi kände oss trygga efter den första leveransen och beställde en omgång till då vi behövde planera mer häck på framsidan av huset. Finns ingen bättre leverantör verkligen.

Plantivavia förtjänar verkligen ett…

Henrik, (2018-10-13)

Plantivavia förtjänar verkligen ett toppbetyg. En hemsida som innehåller allt man kan kräva av en modern e-handel. Användarvänlig hemsida, fantastiskt bemötande av väl Therese som chauffören Ingard. Snabba och informativa svar på alla mina frågor.

Med hjälp av GPS-spårning kunde vi enkelt planera när plantorna skulle komma. Chauffören ringde strax innan och vi bestämde mötesplats. 10min senare stod plantorna på vår parkering. Kvaliteten är av högsta klass och drar verkligen ögonen till sig.

Jag vill verkligen belysa den goda kundkommunikation som plantivaniva lever upp till. Det är sällan skådat bland nätbutiker idag.
Det skapar en tilltro till företaget och trygghet för konsumenten. Bra jobbat!

Kort och gott, blir det mer brabanthäck framöver blir det mer plantinavia.

Återvändande kunder

Väldigt nöjda

Clara, (2023-06-17)

Vi har köpt av dem tidigare, varit nöjda då med. Samtliga häckplantor har rotat sig jättefint och vi fick bara bra exemplar. Bra kommunikation. Inget att klaga på.

“Bra omdömen gjorde att vi valde Plantinavia redan för två år sedan”

Johan Lundqvist, (2023-06-23)

Köpte då 31 meter 150 cm thuja Smaragd limited plantor. Några tog sig aldrig och vi fick då nya på garantin. Kompletterade häcken med 28 meter till nu i år. Nu 175 cm höga för att matcha den tidigare häcken. Blev jättebra!

Alltid snabba svar via mejl vid frågor både före och efter köpet. Framförallt vid ev. problem så går de att lita på.

Bra kvalitet och service!

“Det är andra gången vi använder oss av…”

Peter, (2022-06-11)

Det är andra gången vi använder oss av Plantinavia och vi blev lika nöjda denna gång.

Kundservicen är exemplarisk. Therese på kundservice är en fröjd att ha att göra med. Extremt snabba svar och väldigt tillmötesgående för att du som kund ska bli nöjd.

Otroligt fina plantor

Lotta & Patrick, (2023-05-29)

Otroligt fina plantor. Tredje gången vi beställer häck från Plantinavia och det är lika smidigt varje gång, hög kvalitet på kundservice, leverans och produkterna.

“För andra gången har vi gjort ett köp…”

Rosa & Lars, (2020-05-09)

För andra gången har vi gjort ett köp som vi är mycket nöjda med. Kundservice på Plantinavia är lätt att nå för att få proffsiga och snabba svar. Växterna håller genomgående hög kvalitet. Plantinavia står för snabb leverans från odling till ny växtplats.

Rosa och Lars

“Vår upplevelse av Plantinavia är…proffsighet och kvalité rakt igenom”

Christer, (2021-06-01)

Allt har fungerat jättebra, 5 poäng av 5 möjliga. Så skönt med en näthandel man kan lita på.

Kundservicen har varit väldigt bra – precis som man vill ha den. Tillgänglig och snabb både på mail och telefon och vi har fått svar på alla våra frågor på ett utmärkt sätt.

Leverans kom på utsatt tid av trevlig och hjälpsam chaufför och plantorna (i vårt fall 2,5 meters Thuja Brabant) är av toppkvalité. Höjden är dessutom väl tilltagen och det syns att träden har fått växa till sig på ett bra, ostressat vis.

För andra gången har vi handlat hos Plantinavia och vi är lika nöjda den här gången som den första. Snart blir det en tredje gång…

Bra? Bättre? Nej… BÄST!

Tostared, (2019-05-07)

Har precis flyttat in i nybyggt hus med stor tomt som hade mycket insyn. Behovet av stor, tät häck infann sig omgående.
Efter en mycket noggrann & grundlig research ute på nätet så föll valet på Plantinavia och det har vi inte ångrat en enda sekund.
Vi valde att (för första gången) plantera 36 m häck på egen hand.
Detta efter ha nött den informativa instruktionsfilmen på deras hemsida. Kändes tryggt och det gick hur ju bra som helst!

Vilken underbar och snabb kundservice!
Svarade kvickt, professionellt på alla våra frågor.
Fantastiskt fina Thujaplantor som höll måttet med råge.
Vi har fått massor av beröm och beundran från våra grannar i området, som imponeras av den uppförda kreationen.

Jag är kräsen men kan rekommenderar Plantinavia varmt.
Du kommer inte att bli besviken.

Peter Kumlin

Allmän

“Man har aldrig behövt undra – ni har varit med oss hela vägen”

Jill, (2023-06-17)

Jag är riktigt imponerad över kundresan. Det hela började med en extra rabatt i ”skottkärran”, efter beställning tydlig information om processen, ett par dagar senare kom mailet om lastning och leveransdag, vilken gjordes personlig genom att ni berättade om chauffören, och nu efter leverans fick vi tips på hur vi ska sköta vår häck med tanke på värmen och torkan.

Häckplantorna är superfina och alla har tagit sig Man har aldrig behövt undra – ni har varit med oss hela vägen.

Högsta service och kvalitet!

Lars, (2023-06-17)

Vi köpte en större mängd häckplantor från Plantinavia och blev verkligen positivt överraskade!

Fantastisk, förekommande service där vi tydligt märkte att det finns ett intresse från företaget att vi som kunder skulle bli så nöjda som möjligt. Tydlig information och uppföljning genom hela processen. Väldigt fin kvalitet på plantorna. Redan ett par dagar efter plantering skjuter de nya skott och ser väldigt frodiga ut.

Högsta betyg rakt igenom!

Den bästa kundservice jag stött på hos en e-handlare!

Linda, (2023-06-15)

Är nog den bästa kundservice jag stött på någonsin hos en e-handlare! Snabba, personliga svar och en tydlig och relevant information hela vägen. Kändes otroligt proffsigt och tryggt!

Jättefina plantor och välkordinerad leverans. Helt ärligt, det är inget jag är missnöjd med.

Vill du bli nöjd? Välj Plantivavia!

Henric, (2023-05-08)

Tittade först på flera andra leverantörer, men de hade dåliga betyg visade det sig. Bestämde mig då för Plantinavia som har mycket gott betyg här på Trustpilot och det ångrar jag inte.

Mycket bra hemsida med all information man kan tänka sig. Fantastiskt kundservice som svara snabbt och bra. Inga bekymmer med leveransen, kom en kille med lastbil och körde av två pallar vid tomten, och plantorna jag fick var riktigt fina. Tjocka, välväxta och i mycket bra skick.

Nu ska jag bara försöka hålla dem vid liv i sommartorkan.. Kikar man på planteringsvideon med tips på deras sida får man en droppslang på köpet. Riktigt bra.

Plantinavia överträffade våra förväntningar: Enastående resultat och omsorgsfull vägledning!

Tobias, (2023-06-06)

Från allra första början var vi något tveksamma inför detta, men det var fantastiskt att se hur väl allting faktiskt fungerade och hur Plantinavia guidade oss genom hela processen med oerhört relevant information. Vi kan verkligen inte nog betona hur mycket vi skulle rekommendera dem till andra.

Resultatet av vår häck var mer än vi någonsin hade kunnat förvänta oss – det var helt enkelt enastående! Under hela samarbetet kände vi oss trygga och vi kunde verkligen lita på Plantinavia’s expertis och engagemang. De överträffade våra förväntningar på alla sätt och vis. Vi är så tacksamma för deras professionella och omsorgsfulla hantering av vårt projekt, och nu har vi en häck som är både vacker och hållbar.

Vi kommer att rekommendera dem till våra vänner och bekanta, för vi är övertygade om att de kommer att ge samma fantastiska resultat för alla som väljer att arbeta med dem. Plantinavia har verkligen satt ribban högt när det gäller trädgårdsarbete och vi är glada att vi valde dem för vår häck!

Min livs bästa köpupplevelse!

Per, (2021-04-23)

Plantinavia har bjudit mig på min bästa köpupplevelse alla kategorier NÅGONSIN. Jag är så nöjd och förvånad att inget strulat trots den det komplicerade i att beställa en häck på 50 meter. Tvärtom, det var enklare än att köpa mat online! Jag kommer att rekommendera alla jag känner att beställa via Plantinavia.

Det är kombinationen av enkelhet, pålitlighet, personlighet och den fantastiska kvaliteten (bättre än specificerat) på slutprodukten, som imponerar mest!

Rekommenderar varmt!

Bra från start till slut!

Fredrik, (2020-10-16)

Vi har länge velat förlänga vår befintliga tujahäck som är över två meter hög. Det fanns inte lokala leverantörer som hade tillräckligt med större tujor. Efter lite googlande hittade man snabbt erbjudanden på större tujor till fördelaktiga priser från de vanliga större handlarna som Plantagen och Bauhaus. Nu är resultatet och kvalitén på tujorna viktiga för oss och efter ytterligare googlande kom vi ganska snabbt fram till att det är en tujadjungel därute! Det var många som var missnöjda med sina plantor från de större vanligare handlarna och som hade fått problem med sina tujor. Vi gjorde en djupdykning online och en sak var tydlig. Ville man ha riktigt bra tujor till bra pris skulle man vända sig till Plantinavia.

När vi väl bestämt oss gick allt väldigt smidigt och snabbt. Therese på Plantinavia svarade snabbt på alla frågor vi hade och som hjälp hade vi enkel och bra information och filmer på deras hemsida. Det kan vara bra att känna till att man kan skada/döda sina tujor om man gör fel men vi kände oss aldrig osäkra tack vare all hjälp vi fick. De kan verkligen sin sak på Plantinavia.

Och visst blev det ett fantastiskt resultat. Jättefina livskraftiga tujor! (Vi beställde Smaragd “Limited”). Det har blivit lite av en snackis i grannskapet. 😊 Vi kan helt klart rekommendera Plantinavia!

Hittade Plantinavia på nätet av en slump

Tony, (2020-10-12)

Hade bestämt oss att handla av en konkurrent, då vi googlade på recensioner som rekommenderade nej av den leverantören vi först hade valt ut. Av en slump hittade vi då Plantinavia och bla ett av mina favoritprogram på TV om paret som renoverade sitt nyinköpta förfallna slott. De skaffade Thuja häck från Plantinavia och efter lite mer sökande så valde även vi detta företag.

 • Blev uppgraderad till färre plantor men av bättre sort (Thuja Smaragd Limited). Var skeptisk till en början, men valde att nappa på erbjudandet och blev inte besviken. Häcken är nu planterad och vi är jättenöjda med både utseendet och kvalitén. Efter en liten svängom i området vi bor så kan vi konstatera att det är stor skillnad på de olika Thujorna, fast de alla var av märket Smaragd. Dessa plantor var tätare och grönare än konkurrenterna.
 • Kommer verkligen rekommendera Plantinavia till bekanta. Vi pratar själva om att kanske utöka med en ny häck på annan plats på vår tomt till nästa höst.
 • Blev helt rätt att plantera på hösten. Vi har inte behövt vattna alltför mycket då årstiden gjort sitt och hållit marken blöt naturligt.

“Jag har aldrig skrivit en recension…”

Mark Philip, (2019-10-08)

Jag har aldrig skrivit en recension till ett företag tidigare men kundupplevelsen hos Plantinavia bidrar till att jag känner mig tvungen. Otroligt kunnig kundtjänstpersonal, snabb leverans, jättefina plantor och överlag en helt fantastisk kundupplevelse.

Kommer rekommendera alla som funderar på ny häck att vända sig till Plantinavia. Världsklass.

Fantastisk service och förstklassiga produkter

Christian, (2019-06-05)

Jag är väldigt nöjd med bemötandet från Plantinavia. Den första leveransen jag fick levde inte riktigt upp till mina förväntningar i relation till storleken på plantorna även om kvalitet var utmärkt. Efter att ha skrivit om detta till kundsupporten fick jag inom 5 minuter ett svar ifrån Therese som var mycket mån om att vi skulle hitta en lösning där jag kände mig nöjd vilket senare även gjordes på ett utmärkt sätt.

För mig är det stor skillnad på en leverantör som verklighet tar till sig när det uppstår ett problem och aktivt arbetar för att hitta en bra lösning för kunden. Utifrån min erfarenhet rekommenderar jag absolut Plantinavia och det är ingen tvekan om var jag själv kommer att handla nästa gång.

Förstklassig service och otroligt bra kvalité!

Wictor, (2017-05-10)

Jag är oftast extremt skeptisk till företag med höga betyg, verkar något för bra för att vara sant så är det oftast så!
MEN jag är glad att säga att Plantinavia har bevisat att undantaget bekräftar regeln, de levererar på alla punkter!

 • Bra Priser
 • Fantastisk kundservice i princip dygnet runt
 • Otroligt fina plantor till och med större än beställlda otroligt fin kvalité
 • Håller allt de lovar utan minsta friktion eller “tjafs”

Den enda lilla feedbacken de kan få från mig är att betalningen hade kunna varit enklare, men allt det positiva ger så mycket bonus att det inte är värt mer än kanske 0,1 Stjärna 🙂 letar du efter en leverantör behöver du inte tveka !

Service utöver det vanliga – rekommenderas

Petter Jonsson, (2014-06-05)

Jag är mycket nöjd med Richards mottagande och kundhantering. Då jag hittade företaget på nätet var jag lite svenskt skeptisk till det, men efter ha fått snabba svar på mina frågor köpte jag 30 plantor av den större storleken. Allt funkade strålande från orderläggning till leverans och jag fick snabba svar på frågor om plantering och skötsel.

Tyvärr var det några som var skadad på stammen under frakten vilket jag hörde av mig om och fick svaret att kolla om de tar sig under sommaren och hösten – annars kan jag höra av mig till nästa vår igen.

Tyvärr tog de sig aldrig och jag hörde via mail av mig igen för att se vad vi kan göra. Utan problem och utan kostnad fick jag nya plantor levererade till mig idag.

Jag kan bara säga att jag är riktigt imponerad av servicen och en mycket glad och nöjd kund.

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.