Meny
0

Blandad Bondsyren

Blandad bondsyren: för en riktig fest i din trädgård

För den som inte nöjer sig med 1 färg utan vill åstadkomma en riktig fest i sin trädgård, erbjuder vi alternativet blandad bondsyren (Syringa vulgaris). De vackraste bondsyrenerna i blandade färger. Våra lila, vita och purpurfärgade syrener gör din trädgård till en oas för fjärilar och insekter, för att inte tala om den underbara doften som blommorna sprider. Beställer du blandad bondsyren kommer dina grannar garanterat att stanna till och beundra din vackra syrenhäck.

Våra konkurrenskraftiga syrenpriser

Komponera fram din perfekta syrenhäck i vår priskonfigurator. Vi erbjuder endast bondsyren i kruka. Du kan välja mellan 2 kvaliteter: Xklusiv och Limited. Skillnaden ligger i hur många grenar plantan har. Alla våra Limited plantor odlas organiskt och ger dig en tätare och lyxigare syrenhäck omedelbart efter planteringen.

Rabatt på din syrenhäck

Av syren planteras ofta långa blommande häckar och hos Plantinavia innebär fler plantor mer rabatt. Förutom våra staplar i konfiguratorn kan vi även lägga till lite extra rabatt i vissa fall. Använd rabattknappen i priskonfiguratorn. En av våra medarbetare kommer att återkomma till dig inom kort om du är berättigad till mer rabatt för dina syrenplantor.

Bilder och recensioner av bondsyren från våra kunder

Bonsyren finns i alla möjliga kvaliteter, både i den riktiga butiken och online. Det är därför viktigt att göra rätt val för ditt inköp. Våra kunder gillar att dela med sig av sina erfarenheter på plattformar som Trustpilot och Instagram. Om du köper dina syrenplantor från Plantinavia kan du vara säker på att du inte köper grisen i säcken.

Innehållsförteckning bondsyren

Vad mer kan du hitta på denna sida förutom vår priskonfigurator? Vi listar det för dig:

Du kan se om bondsyren passar i din växtzon
En översikt med de specifika egenskaperna hos syren
Produktspecifika videor på våra syrenbuskar
En lista över alla olika syrenplantor i prisöversikten
En lista med vanliga frågor om bondsyren

Betalning och leverans av din syrenhäck

Våra chaufförer levererar hem till dig.
Betalning av din syrenhäck kan ske i förskott (med extra rabatt!) eller via kortbetalning vid leverans.
Betalningsalternativ väljer du själv när du kommer till kassan.

Hög kvalitet

Vi köpte Syrén plantor för att göra en häck och fick ett fint resultat med detsamma. Plantorna som levererades ser välmående ut och är stora och kraftiga! Positivt överraskade! Rekommenderar verkligen plantinavia. Snabb kundtjänst med väldigt trevligt bemötande och allt ifrån beställning till leverans för tydligt och praktiskt. Kommer absolut att välja plantinavia även i framtiden!

Erica

Produktbeskrivning

Växtzon
1-6

Zonkarta

Blandad Bondsyren Växtzon: 1-6

PrisöversiktFiltrera dina val:

Blogg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson

Många leverantörer erbjuder planterat och klart, men betyder det verkligen att det är helt färdigt och finns det en anledning till att vi inte erbjuder denna tjänst? Det låter hur enkelt som helst, köp en ny häck och få ett pris inklusive plantering. Kan ju inte bli lättare!

Fortsätt läsa
6322

Lär dig att köpa bra kvaliteitsplantor

Skriven av Richard van der Wal

De allra flesta som skall plantera en häck vet inte vad som är viktigt att veta inför köpet av själva plantorna. Hur lär man sig att skilja på häckväxter av bra kvalitet? Det är fem steg du bör känna till för att ge din häck bästa möjliga start. Fråga hur länge plantorna fått växa Ju

Fortsätt läsa
13104