Plantinavia har sommaruppehåll. Nästa leverans: vecka 37 (krukodlat)

Therese är kundserviceansvarig på Plantinavia

Hej!

Jag heter Therese Hermansson, det är oftast mig ni pratar med när ni ringer kundservice på gratisnumret 020-117 771.

Jag kommer ursprungligen från Örebro men har de senaste tio åren bott i Eindhoven i södra Holland. Jag är gift med en hollänsk man, och vi har en son tillsammans.

Sen en tid tillbaka jobbar jag för Plantinavia, och jag trivs superbra!

Dels får jag chansen att prata svenska och dessutom jobba i ett sammansvetsat team i ett engagerat företag där vi bryr oss om varandra, våra kunder och växterna vi odlar.

Richard som är VD brinner för sitt jobb och för oss alla som jobbar här är det superviktigt att kunden blir nöjd och glad. Detta gör att vi väldigt ofta får beröm och glada kunder som ringer och tackar för de fina plantorna som de fått levererat, det är verkligen jättekul!
Här i vår blogg kommer jag att skriva om sånt som jag genom min dagliga kundkontakt märker att våra kunder vill veta och frågar mycket om. Det kommer vara allt från underhåll till olika tips och tricks för att ta hand om din häck på bästa sätt. Spara gärna bloggen under dina “favoriter” på datorn så du inte glömmer att titta in då och då.

Ha det gott!

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.