Meny
0
  • Therese är kundserviceansvarig på Plantinavia

Therese är kundserviceansvarig på Plantinavia

Skriven av Richard van der Wal

 therese-plantinvia

Hej!

Jag heter Therese Hermansson, det är oftast mig ni pratar med när ni ringer kundservice på gratisnumret 020-117 771.

Jag kommer ursprungligen från Örebro men har de senaste sex åren bott i Eindhoven i södra Holland. Jag är gift med en hollänsk man, och vi har en son tillsammans.

Sen en tid tillbaka jobbar jag för Plantinavia, och jag trivs superbra!

Dels får jag chansen att prata svenska och dessutom jobba i ett sammansvetsat team i ett engagerat företag där vi bryr oss om varandra, våra kunder och växterna vi odlar.

Richard som är VD brinner för sitt jobb och för oss alla som jobbar här är det superviktigt att kunden blir nöjd och glad. Detta gör att vi väldigt ofta får beröm och glada kunder som ringer och tackar för de fina plantorna som de fått levererat, det är verkligen jättekul!
Här i vår blogg kommer jag att skriva om sånt som jag genom min dagliga kundkontakt märker att våra kunder vill veta och frågar mycket om. Det kommer vara allt från underhåll till olika tips och tricks för att ta hand om din häck på bästa sätt. Spara gärna bloggen under dina “favoriter” på datorn så du inte glömmer att titta in då och då. Ha det gott!

3111

Andra blogginlägg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson

Planteringshjälp: en närmate titt på konceptet planterat och klart. I dagens bloggpost redogör jag för varför vi på Plantinavia inte erbjuder Planterat och Klart.

Fortsätt läsa
6106

Ge dina trädgårdsrum en vintergrön stomme

Skriven av Rebecca Malmsköld

Vintergröna växter har en förmåga att framkalla rysningar hos många trädgårdsägare. Kanske ser man framför sig 70-talets stora massplanteringar av tujor, idegran och olika andra barrväxter, planterade alldeles för tätt och alldeles för nära huset.   Skriven av Rebecca Malmsköld 2 dagar sedan 91 Visningar Inga kommentarer Tänker man efter lite gäller obehaget förmodligen alla

Fortsätt läsa
3599
Fler inlägg