Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search
  • Therese är kundserviceansvarig på Plantinavia

Therese är kundserviceansvarig på Plantinavia

Skriven av Therese Hermansson 19 april 2016

Updated on 8 mars 2019

Hej!

Jag heter Therese Hermansson, det är oftast mig ni pratar med när ni ringer kundservice på gratisnumret 020-117 771.

Jag kommer ursprungligen från Örebro men har de senaste sex åren bott i Eindhoven i södra Holland. Jag är gift med en hollänsk man, och vi har en son tillsammans.

Sen en tid tillbaka jobbar jag för Plantinavia, och jag trivs superbra!

Dels får jag chansen att prata svenska och dessutom jobba i ett sammansvetsat team i ett engagerat företag där vi bryr oss om varandra, våra kunder och växterna vi odlar.

Therese Plantinavia

Richard som är VD brinner för sitt jobb och för oss alla som jobbar här är det superviktigt att kunden blir nöjd och glad. Detta gör att vi väldigt ofta får beröm och glada kunder som ringer och tackar för de fina plantorna som de fått levererat, det är verkligen jättekul!
Här i vår blogg kommer jag att skriva om sånt som jag genom min dagliga kundkontakt märker att våra kunder vill veta och frågar mycket om. Det kommer vara allt från underhåll till olika tips och tricks för att ta hand om din häck på bästa sätt. Spara gärna bloggen under dina “favoriter” på datorn så du inte glömmer att titta in då och då.

Ha det gott!

3351

Andra blogginlägg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson 26 april 2018

Många leverantörer erbjuder planterat och klart, men betyder det verkligen att det är helt färdigt och finns det en anledning till att vi inte erbjuder denna tjänst? Det låter hur enkelt som helst, köp en ny häck och få ett pris inklusive plantering. Kan ju inte bli lättare!

Fortsätt läsa
6949

Ge dina trädgårdsrum en vintergrön stomme

Skriven av Rebecca Malmsköld 21 februari 2018

Vintergröna växter har en förmåga att framkalla rysningar hos många trädgårdsägare. Kanske ser man framför sig 70-talets stora massplanteringar av tujor, idegran och olika andra barrväxter, planterade alldeles för tätt och alldeles för nära huset.   Tänker man efter lite gäller obehaget förmodligen alla massplanteringar, långa, låga häckar av berberis utmed skolgårdar, militäriska rader av

Fortsätt läsa
3902
Fler inlägg