​Njut av din nya pool med insynsskydd från en färdighäck i superior kvalité

Thuja-pool-hack

Att bygga en pool i trädgården är stor investering, för att inte tala om ganska stort jobb. Det kan ta månader att planera allt från vilken typ av pool till vem som ska anlägga den. Utöver detta är vanligtvis hela trädgården en ”ända stor röra” när konstruktören är upptagen med att bygga poolen.

Vintergrönt insynsskyd inom loppet av 1 dag

Pool_Inssyn_Upfront
Efter att poolen har installerats måste trädgården göras iordning för att du ska kunna njuta av poolen: vem vill bada i en pool när det är en enda röra runt omkring? Så ny gräsmatta läggs och gränser planteras med fina perenner och andra blommor, men vänta… vad hände med insynsskyddet? Vi vill ju inte gå runt i vår bikini i vår “offentliga” trädgård eller hur? Och vi vill inte bygga ett staket som inte passar in i miljön … det är där vår Färdighäck i superior kvalitet erbjuder en bra lösning: omedelbart vintergrönt insynsskydd inom 1 dag!

Europas mest exklusiva insynsskydd

Plantinavias överlägsna färdighäck är vanligtvis 150 till 200 cm hög. Häcken är den mest exklusiva häcken som idag finns på den europeiska marknaden. Nej den är inte billig, men resultatet är häpnadsväckande. Vår färdighäck har klippts och formats under flera år på vår odling i Holland. Detta innebär, till skillnad mot vanliga häckplantor, att du inte behöver vänta flera år på att häcken ska bli riktigt tät och fyrkantig.

Superlätt att plantera

Pool_Inssyn_3
Att plantera en färdighäck är superlätt: gräv ett dike som är 30 cm djup och 60 cm brett, sätt ner elementen inklusive lådan den står i, denna är gjord av naturligt material som förmultnar, fyll igen diket och det är klart. På bara några timmar har du ett otroligt resultat: en fullvuxen vintergrön häck som ger dig all den avskildhet du behöver för att kunna njuta av din nya pool.

Plantinavia och folkpool

Pool_Inssyn

Vi på Plantinavia samarbetar med vissa av landets Folkpool-företag för att kunna erbjuda en allt i ett-lösning för dig som anlägger en pool men även vill att trädgården slutförs efter installationen av poolen. Kunder som installerar pool via Folkpool får speciella privilegier vid beställning av en häck från Plantinavia. Inte bara särskilda rabatter gäller, det är även möjligt att kombinera poolinstallation och plantering av häcken. Fråga din lokala Folkpool-återförsäljare eller oss om vilka möjligheter som finns.

Plantinavia Sverige
En livs levande kundsupporthjälte kommer att svara tillbaka snabbare än du förväntar dig (tar inte samtal, bara whatsapp)

Plantinavia Sverige

Hej! Therese här 👋

Hur kan jag hjälpa dig?

now
Start Chat

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.