Fördelar med en färdighäck

Vilka är fördelarna med en färdighäck?

Att en lördagsförmiddag njuta av trädgårdsarbete eller grilla med vänner, det gillar vi alla att göra. När du spenderar mycket tid i trädgården är det trevligt att ha tillräckligt med insynsskydd. Häckelement är idealiska för just detta.

Fördelen med häckelement

Färdiga häckelement är idealiska för att skapa direkt insynsskydd i din trädgård. Har du ett nytt hus utan färdigväxt trädgård? Då ger färdiga häckelement många fördelar. Först och främst njuter du direkt av mycket grönska i trädgården. Du behöver inte vänta i flera år på att din häck ska vara fullvuxen. I samma ögonblick du planterar häcken har den redan en ordentlig höjd. En annan viktig fördel med häckelement är att du har direkt lä i trädgården. Har du haft problem med att folk tittar rakt in i din trädgård? Efter att ha placerat en färdighäck är detta ett minne blott.

Perfekt för nybyggda hus

Att plantera färdighäck är särskilt idealiskt för trädgårdar i nybyggnation. När huset är nytt gäller det oftast även trädgården. Ofta är trädgården inte ens avskärmad av en fastighetsgräns, vilket gör det enkelt för grannar och förbipasserande att titta rakt in i din trädgård. Fördelen med häckelement är att du omedelbart njuter av insynsskydd. Skönt när man sitter i trädgården på sommaren, eller hur?

Mer tåliga

En annan fördel med häckelement är att de kräver mindre underhåll än unga häckplantor. Eftersom de redan är nästan fullvuxna har plantorna ett bra motstånd. Dessutom har de redan fått mycket gödsel på plantskolan, vilket gör dem starka och med bra tillväxt. Det är dock lämpligt att ge häcken tillräckligt med vatten direkt efter plantering. På så sätt kan plantan rota sig ordentligt. När häcken väl är etablerad behöver den inte mycket underhåll. Det räcker oftast att beskära en gång per år.

Stort utbud i vår webbshop

Som du läst ovan har våra färdiga häckelement många fördelar. Letar du färdighäck? Då är Plantinavia rätt plats för dig. I vår webbshop hittar du olika varianter, såsom lagerhägg, taxus och blodbok. Men du finner även liguster, murgröna och jättethuja i vårt sortiment.

Vänlig Bok Färdig Häck 80cm

Plantinavia Sverige
En livs levande kundsupporthjälte kommer att svara tillbaka snabbare än du förväntar dig (tar inte samtal, bara whatsapp)

Plantinavia Sverige

Hej! Therese här 👋

Hur kan jag hjälpa dig?

now
Start Chat

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.