Meny
Plantinavia - Cart
0
Plantinavia - Search
  • Vad är superior färdig häck?

Vad är superior färdig häck?

Skriven av Richard van der Wal 1 maj 2016

Updated on 31 januari 2019

Superior färdig häck är en produkt som är skapad för den som vill ha en färdigklippt fyrkantig, tät, grön häck inom 24 timmar! Den är odlad på efterfrågan och har blivit ett populärt alternativ för dem som vill ha ett lyxigare utseende där häcken är lika tät upptill som nertill, eller för den som vill dela av sin trädgård eller skapa ett direkt insynsskydd. Superior färdig häck finns i olika sorter och tre olika höjder.

fardig-hack-fjald

SÅ ODLAS Superior FÄRDIG HÄCK

Superior färdig häck odlas fritt i ekologiskt jord och underklipps regelbundet för att skapa ett starkt rotsystem som kan ta upp näring och vatten från jorden mer effektivt. Häcken odlas under 6-8 år och klipps med laserprecision en gång i kvartalet för att skapa det karaktäristiska fyrkantiga täta utseendet som man ser i häckar som växer i en labyrint. Resultatet blir en stark vacker häck som har en normal livslängd på över tjugo år.

färdig-hack-transport

VANLIGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Många villaägare har fått upp ögonen för produkten då den skapar ett bra skydd / inhägnad för familjen med barn och djur. Men även nya trädgårdar, runt terasser eller pool, uteplatser och parkeringar har Superior färdig häck med fördel använts.

Avskiljare_i_tradgarden

FÖRBEREDELSER INFÖR KÖP

Du behöver ta reda på hur jordkvalitéen är där häcken ska växa, läs blogginlägget “den perfekta jordkvalitén för häckväxter” för att få mer information om hur du skall göra. Du behöver eventuellt gräva ett dike, Superior färdig häck levereras i en meter breda block i lådor som man “ställer” ner i diket vid plantering, lådorna är biologiskt nedbrytbara och förmultnar snabbt.

 

Tycker du att denna bloggposten var intressant? Dela den i sociala medier via ikonerna nedan.

2146

Andra blogginlägg

Planterad och klart!?

Skriven av Therese Hermansson 26 april 2018

Många leverantörer erbjuder planterat och klart, men betyder det verkligen att det är helt färdigt och finns det en anledning till att vi inte erbjuder denna tjänst? Det låter hur enkelt som helst, köp en ny häck och få ett pris inklusive plantering. Kan ju inte bli lättare!

Fortsätt läsa
6949

Ge dina trädgårdsrum en vintergrön stomme

Skriven av Rebecca Malmsköld 21 februari 2018

Vintergröna växter har en förmåga att framkalla rysningar hos många trädgårdsägare. Kanske ser man framför sig 70-talets stora massplanteringar av tujor, idegran och olika andra barrväxter, planterade alldeles för tätt och alldeles för nära huset.   Tänker man efter lite gäller obehaget förmodligen alla massplanteringar, långa, låga häckar av berberis utmed skolgårdar, militäriska rader av

Fortsätt läsa
3902
Fler inlägg