Vad är superior färdig häck?

Superior färdig häck är en produkt som är skapad för den som vill ha en färdigklippt fyrkantig, tät, grön häck inom 24 timmar! Den är odlad på efterfrågan och har blivit ett populärt alternativ för dem som vill ha ett lyxigare utseende där häcken är lika tät upptill som nertill, eller för den som vill dela av sin trädgård eller skapa ett direkt insynsskydd. Superior färdig häck finns i olika sorter och tre olika höjder.

fardig-hack-fjald

Så odlas superior färdig häck

Superior färdig häck odlas fritt i ekologiskt jord och underklipps regelbundet för att skapa ett starkt rotsystem som kan ta upp näring och vatten från jorden mer effektivt. Häcken odlas under 6-8 år och klipps med laserprecision en gång i kvartalet för att skapa det karaktäristiska fyrkantiga täta utseendet som man ser i häckar som växer i en labyrint. Resultatet blir en stark vacker häck som har en normal livslängd på över tjugo år.

färdig-hack-transport

Vanliga användningsområden

Många villaägare har fått upp ögonen för produkten då den skapar ett bra skydd / inhägnad för familjen med barn och djur. Men även nya trädgårdar, runt terasser eller pool, uteplatser och parkeringar har Superior färdig häck med fördel använts.

Avskiljare_i_tradgarden

Förberedelser inför köp

Du behöver ta reda på hur jordkvalitéen är där häcken ska växa, läs blogginlägget “den perfekta jordkvalitén för häckväxter” för att få mer information om hur du skall göra. Du behöver eventuellt gräva ett dike, Superior färdig häck levereras i en meter breda block i lådor som man “ställer” ner i diket vid plantering, lådorna är biologiskt nedbrytbara och förmultnar snabbt.

Tycker du att denna bloggposten var intressant? Dela den i sociala medier via ikonerna nedan.

Plantinavia Sverige
En livs levande kundsupporthjälte kommer att svara tillbaka snabbare än du förväntar dig (tar inte samtal, bara whatsapp)

Plantinavia Sverige

Hej! Therese här 👋

Hur kan jag hjälpa dig?

now
Start Chat

Skottkärran

0 växter

Inga produkter i varukorgen.